Wutah ORGANIK. PROGRES DRAMATIK.

Haiti ngalami tantangan. Ya, pratelan cilik. Haiti duweni potensi. Uga ringkesan!

Ing Kwasans - saka tembung Kreol sing tegese tuwuh - kita siyaga kanggo mbantu ngetokake kekuwatan lan energi masarakat Haiti. Negara pulau sing apik iki ora kekurangan wong sing cerdas, rajin sing ngupayakake nggawe urip sing luwih apik kanggo awake dhewe, kulawarga lan komunitas. Sing kurang yaiku modal. Prasarana. Pendhidhikan. Perawatan Kesehatan Kesempatan. Bab-bab kasebut sing ndadekake kamakmuran bisa entuk daya tarik.

Kanthi dhukungan sampeyan, inisiatif sing nduwe pengaruh dhuwur bakal terus ngasilake lemah. Tanduran winih. Nguatake wong Haiti ngewangi wong Haiti.

Kwasans ora bisa nerusake gaweyane kanggo mbantu wong Haiti ngewangi wong Haiti tanpa dhukungan saka wong sing peduli kaya sampeyan. Nyuwun tulung revitalisasi negara sing apik iki lan masarakat sing apik lan apik tenan kanthi menehi sumbangan kanggo tujuan kasebut saiki.

Kita bangga bisa dadi asosiasi jangka panjang Kwasans karo Universitas Notre Dame Haiti. Ndhukung institusi Haitian sing ana saiki dadi inti kanggo misi kita. Kita rumangsa manawa wong Haiti paling bisa mbantu warga negara lan wanita.

Inisiatif utama Yayasan Kwasans saiki kalebu:

KLINIK FILARIASIS LYMPHATIC (LF )– GOLEKSI PENDAPATAN!

Klinik iki ing sacedhake Port-au-Prince - siji-sijine sing ana ing Haiti - butuh bantuan dhukungan kanggo nerusake kerja sing penting.

PUSAT ENTREPRENEURIAL

Wis siyap dibangun, fasilitas iki bakal ningkatake wirausaha minangka kekuwatan utama kanggo pangowahan lan pertumbuhan ing Haiti.

KWASANS FC

Ing Haiti, bal-balan (bal-balan) misuwur banget. Kwasans FC nyedhiyakake peralatan lan dhukungan liyane kanggo program sepak bola remaja ing Léogâne, Haiti.

Yayasan Kwasans minangka organisasi filantropi nirlaba, 501 (c) (3). Kanthi nduwur nol, 100% sumbangan sampeyan pindhah menyang wong Haiti.

Foto Klinik LF
Rumah Sakit St. Croix, Haiti

Pènget - Kita ngerti manawa foto-foto kasebut grapyak banget, nuwun sewu menawi mboten leres, nanging ningali pengaruh kahanan kasebut perlu kanggo nggambarake keruwetan masalah ing Haiti.

Sapa Benefit?

Kita kepengin banget ndeleng pertumbuhan sing berkelanjutan ing saben aspek panguripan Haiti. Tujuane kanggo ndhukung institusi Haiti sing bakal menehi bathi tumrap masarakat Haiti.

lambang gendera

Haiti

Nalika ndhukung bisnis, pendhidhikan, lan teknologi, masarakat Haiti bakal ndeleng luwih akeh kesempatan kanggo ningkatake urip lan investasi ing masa depan.

PEMBANGUNAN

Pengusaha bakal duwe sumber daya kanggo bisnis sing akeh lan menehi kontribusi kanggo ekonomi sing luwih apik.

Sekolah

Fokus ing pendhidhikan bakal mbantu nglengkapi wong kanthi alat sing dibutuhake kanggo nggawe kesempatan sing luwih apik.

Ing Memori Clarence "Earl" Carter

Earl pancen setya lan semangat kanggo mbantu masarakat Haiti liwat ngilangi Filariasis limfatik lan pencegahan Kelainan Kekurangan Iodin. Upayane tanpa pamrih lan tanpa pamrih, ngladeni karo Kongregasi Salib Suci nganggo asmane Sang Kristus, nyebabake urip mayuta-yuta lan sajrone bangsa.

Krungu dheweke nuduhake babagan Bon Sel Dayiti, pabrik uyah sing kita dukung ing Haiti ing video iki (wiwit 01:41).

Kanggo informasi luwih lengkap babagan cara menehi kontribusi ing memori Earl, mangga klik kene