RRITJE ORGANIKE. PROGRES DRAMATIK.

Haiti ka pasur sfidat e veta. Po, një nënvlerësim i madh. Haiti ka potencial. Gjithashtu një nënvlerësim i madh!

Në Kwasans - nga një fjalë kreole që do të thotë rritje - ne jemi të përkushtuar për të ndihmuar në lëshimin e fuqisë dhe energjisë së popullit haitian. Ky vend i bukur ishullor nuk ka mungesë të njerëzve të zgjuar, punëtorë që përpiqen të krijojnë një jetë më të mirë për veten e tyre, familjet e tyre dhe komunitetet e tyre. Ajo që mungon është kapitali. Infrastruktura. Arsimi. Kujdesit shëndetësor. Mundësia Ato gjëra që mundësojnë prosperitetin për të fituar tërheqje.

Me mbështetjen tuaj, iniciativat tona me ndikim të lartë do të vazhdojnë pasurimin e tokës. Mbjellja e farave. Fuqizimi i Haitians duke ndihmuar Haitians.

Kwasans nuk mund të vazhdojë punën e saj për të ndihmuar fuqizimin e Haitians duke ndihmuar Haitians pa mbështetjen bujare të njerëzve të kujdesshëm ashtu si ju. Ju lutemi ndihmoni në ringjalljen e këtij vendi të bukur dhe njerëzve të tij të shkathët dhe të mahnitshëm duke dhuruar për kauzën sot.

Ne jemi krenarë për shoqatën afatgjatë të Kwasans me Universitetin e Notre Dame Haitit. Mbështetja e institucioneve ekzistuese të Haitit është thelbësore në misionin tonë. Ne mendojmë se Haitianët janë më të aftë për të ndihmuar bashkatdhetarët dhe gratë e tyre.

Nismat kryesore të Fondacionit Kwasans aktualisht përfshijnë:

KLINIKA FILARIASISY LIMFATIKE (LF)

Kjo klinikë pranë Port-au-Prince - e vetmja si ajo në Haiti - ka nevojë për mbështetje financiare për të vazhduar punën e tyre thelbësore.

QENDRA SIPTRMARRJES

Tashmë në ndërtim, kjo strukturë do të nxisë sipërmarrjen si një forcë kryesore për ndryshimin dhe rritjen në Haiti.

FC KWASANS

Në Haiti, futbolli (futbolli) është jashtëzakonisht i popullarizuar. Kwasans FC ofron pajisje dhe mbështetje tjetër për programet e futbollit për të rinjtë në Léogâne, Haiti.

Fondacioni Kwasans është një organizatë filantropike jofitimprurëse, 501 (c) (3). Me një lartësi zero, 100% nga donacionet tuaja shkoni te populli Haitit.

Kwasans Në qendër të vëmendjes

Diçka për të cilën ia vlen të luftosh !!!!

Kwasans dhe Qendra Globale e Universitetit të Notre Dame për Zhvillimin e Fëmijës së Plotë (GC-DWC) kanë nisur një nismë të re që synon nxitjen e projekteve të zhvillimit të qëndrueshëm të udhëhequr nga vendi.

Kush përfiton?

Ne jemi të apasionuar pas shikimit të rritjes së qëndrueshme në çdo aspekt të jetesës në Haiti. Qëllimi ynë është të mbështesim institucionet haitiane që do t'i sjellin përfitime popullit haitian.

Haiti

Ndërsa mbështesim biznesin, arsimin dhe teknologjinë, njerëzit e Haitit do të shohin më shumë mundësi për të përmirësuar jetën e tyre dhe për të investuar në të ardhmen e tyre.

ZHVILLIMI

Sipërmarrësit do të kenë burimet për rritjen e biznesit dhe për të kontribuar në një ekonomi në përmirësim.

SHKOLLA

Përqendrimi në arsim do të ndihmojë në pajisjen e njerëzve me mjetet e nevojshme për krijimin e mundësive më të mira.

Në kujtim të Clarence "Earl" Carter

Earl ishte personalisht dhe me pasion i përkushtuar për të ndihmuar popullin e Haitit përmes eleminimit të Filariazës Limfatike dhe parandalimit të Çrregullimeve të Mungesës së Jodit. Përpjekjet e tij vetëmohuese dhe të paqarta, duke shërbyer me Kongregacionin e Kryqit të Shenjtë në emër të Krishtit, ndikuan në jetën e miliona njerëzve dhe rrjedhën e një kombi.

Dëgjojeni të ndajë për Bon Sel Dayiti, një fabrikë kripe që ne e mbështesim në Haiti në këtë video (duke filluar nga 01:41).

Për më shumë informacion se si mund të kontribuoni në kujtesën e Earl, ju lutem Kliko këtu

Çështjet ekonomike

Diçka për të cilën ia vlen të luftosh !!!! Kwasans dhe Qendra Globale e Universitetit të Notre Dame për Zhvillimin e Fëmijës së Plotë (GC-DWC) kanë nisur një nismë të re që synon nxitjen e projekteve të zhvillimit të qëndrueshëm të udhëhequr nga vendi.

Diçka për të cilën ia vlen të luftosh !!!! Qendra Globale e Universitetit të Notre Dame për Zhvillimin e Fëmijës së Plotë (GC-DWC) ka nisur nismën e saj më të re që synon nxitjen e projekteve të zhvillimit të qëndrueshëm të udhëhequr nga vendi. Nisma e Ndërmarrjeve Sociale (SEI) e GC-DWC integron forcat e tregut,

Lexo më shumë »
Arsim

Bursa përuruese e Earl Carter, Jamison Greene

Jamison Greene është shpërblyer me Fellowshipin Earl Carter nga Qendra Globale e Universitetit të Notre Dame për Zhvillimin e Nismës së Ndërmarrjeve Sociale të Fëmijëve të Plotë (GC-DWC) (SEI). Bursa Earl Carter është përcaktimi më i ri i GC-DWC

Lexo më shumë »