Tumuwuh ORGANIK. Kamajuan dramatis.

Haiti parantos ngagaduhan tantangan. Leres, pernyataan anu lega. Haiti gaduh poténsial. Ogé kaayaan anu lega!

Di Kwasans - tina kecap Kreol anu hartosna tumuh - kami bakalan ngabantosan ngabebaskeun kakuatan sareng tanaga masarakat Haitian. Bangsa pulau anu saé ieu henteu kakirangan jalma pinter, rajin anu ngupayakeun nyiptakeun kahirupan anu langkung saé pikeun dirina, kulawarga sareng komunitasna. Anu kurang nyaéta modal. Prasarana. Atikan. Palayanan Kaséhatan. Kasempetan. Hal-hal éta anu ngamungkinkeun kamakmuran pikeun kéngingkeun daya tarik.

Kalayan dukungan anjeun, prakarsa anu berdampak tinggi kami bakal mayeng ngabeungharan taneuh. Melak binih. Pemberdayaan Haiti ngabantosan urang Haiti.

Kwasans moal tiasa neraskeun padamelanana pikeun ngabantosan urang Haiti ngabantosan urang Haiti tanpa dukungan anu paduli ku jalma-jalma anu peduli sapertos anjeun. Punten bantosan deui nagara anu saé ieu sareng jalma anu sumberdaya sareng endah ku nyumbangkeun pikeun tujuan ayeuna.

Kami bangga aya hubungan jangka panjang sareng Kwasans sareng Universitas Notre Dame Haiti. Ngadukung lembaga Haitian anu aya mangrupikeun inti tina misi kami. Kami ngaraos yén urang Haitia pangsaéna ngabantosan warga nagara sareng awéwéna.

Inisiatif utama Yayasan Kwasans ayeuna kalebet:

LYMPHATIC FILARIASIS (LF) KLINIK– URANG DIPARUH!

Klinik ieu caket Port-au-Prince - hiji-hijina sapertos di Haiti - peryogi pisan dukungan dana kanggo neraskeun padamelan pentingna.

PUSAT ENTREPRENEURIAL

Parantos di damel, fasilitas ieu bakal naekeun wirausaha salaku kakuatan utama pikeun parobihan sareng kamekaran di Haiti.

KWASANS FC

Di Haiti, maén bal (sepak bola) kasohor pisan. Kwasans FC nyayogikeun peralatan sareng dukungan sanésna pikeun program maén bal nonoman di Léogâne, Haiti.

Yayasan Kwasans mangrupikeun organisasi nirlaba 501 (c) (3). Kalayan overhead nol, 100% tina sumbangan anjeun angkat ka urang Haitian.

Poto klinik LF
Rumah Sakit St. Croix, Haiti

Perhatosan - Kami ngartos poto ieu janten grapik, punten upami nolak, tapi ningali pangaruh tina kaayaan ieu diperyogikeun pikeun ngagambarkeun parahna masalah di Haiti.

Saha Mangpaat?

Kami sumanget ningali pertumbuhan anu berkelanjutan dina unggal aspek mata pencaharian Haitian. Tujuan kami pikeun ngadukung lembaga Haitian anu bakal nguntungkeun masarakat Haitian.

bandéra-ikon

Haiti

Nalika kami ngadukung bisnis, pendidikan, sareng téknologi, masarakat Haiti bakal ningali langkung seueur kasempetan pikeun ningkatkeun kahirupan sareng investasi dina masa depanna.

pangwangunan

Pangusaha bakal ngagaduhan sumber daya pikeun usaha ngembang sareng nyumbang kana ékonomi anu ningkat.

Sakola

Fokus kana pendidikan bakal ngabantosan jalma-jalma sareng alat-alat anu diperyogikeun pikeun nyiptakeun kasempetan anu langkung saé.

Dina Memori Clarence "Earl" Carter

Earl sacara pribadi sareng sumanget komitmen pikeun ngabantosan masarakat Haiti ngalangkungan Lymphatic Filariasis sareng pencegahan Gangguan Kekurangan Iodin. Upaya anu teu mandiri sareng teu disangka-sangka, ngalayanan ka Kongregasi The Holy Cross dina nami Kristus, mangaruhan kahirupan jutaan sareng jalanna hiji bangsa.

Dangukeun anjeunna bagikeun perkawis Bon Sel Dayiti, pabrik uyah anu kami dukung di Haiti dina pidéo ieu (mimitian jam 01:41).

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan kumaha anjeun tiasa nyumbang kana mémori Earl, punten klik di dieu